Helsinki Outlet is your destination for quality fashion brands at great prices.

At Helsinki’s brand new Outlet Village you can shop for leading fashion brands at 30-70% off. Always.

Contact Us

156-677-124-442-2887
mail@fi.helsinkioutlet.fi
Tatti 17 Helsinki, Finland

Follow Us

Outlet Alarm – 4 päivää huikeita tarjouksia!

HUOMIO kaikki upeiden brändiemme fanit, tällä viikolla luvassa hälyttäviä hinnanalennuksia!

Outlet Alarm on Outlet-kylämme huikea hintakampanja, jonka aikana torstaista sunnuntaihin myymme muodin, kosmetiikan, urheilun sekä keittiön- ja kodinsisustuksen tuotteita vielä outlet-hintoja huomattavasti edullisemmin.

Ota siis mukava asento ja selaa viikon parhaat tarjouksemme. Huomioithan, että jokaisesta myymälästä löytyy myös paljon muita tarjouksia. Tuotteita rajoitetut erät, kannattaa siis tulla paikalle heti torstaina!

Tarjouksiin…

Kaunis tarina nimeltä Kari Traa

Naistenpäivän kunniaksi juhlimme Kari Traata. Upea Kari Traan tarina saa alkunsa pienestä Voss-kylästä Norjassa, missä Kari Traa vietti lapsuutensa. Hiihtoa intohimoisesti harrastava ja menestykseen tähtäävä Kari osoitti innovaatiota myös omien hiihtoasujensa luomisessa. Ystävien ja kansainvälisten hiihtopiirien myötä hänen asunsa saivat huomiota, ja vuonna 2002 harrastus muuttui omaksi yritykseksi.

Olympiatason menestyksen ohella Kari halusi myös parantaa tyttöjen mahdollisuuksia osallistua uusiin lajeihin ja hän onnistui raivaamaan tietä etenkin hiihdon freestyle-lajeissa.

Kari Traan vaatteita leimaa hyvin uniikki värimaailma ja design sekä korkealaatuiset ja tarkkaan suunnitellut tekniset ominaisuudet. ”For girls by girls” – ”Tytöiltä tytöille” on Kari Traan slogan, ovathan vaatteet naisvartalolle ja erityisesti aktiiviseen elämäntyyliin suunnitellut.

Naistenpäivän ja kaikkien teidän aktiivisten ja rohkeiden naisten kunniaksi Kari Traalla su 8.3. Sjarm -merinovillakerrastot -60% kokoja 4XL asti!