Helsinki Outlet is your destination for quality fashion brands at great prices.

At Helsinki’s brand new Outlet Village you can shop for leading fashion brands at 30-70% off. Always.

Contact Us

156-677-124-442-2887
mail@fi.helsinkioutlet.fi
Tatti 17 Helsinki, Finland

Follow Us

TIETOSUOJAKAYTÄNTÖ

Me Helsinki Outletissa käsittelemme kaikkia henkilötietojasi vastuullisesti EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka Helsinki Outlet Operations Oy ja konsernin EU:ssa/ETA-alueella toimivat yhtiöt (jäljempänä ”Helsinki Outlet” tai ”me”) käsittelevät henkilötietoja. Jos sinulla on kysymyksiä aiheesta, otathan meihin rohkeasti yhteyttä.

Rekisterinpitäjä:
Helsinki Outlet Operations Oy
Tatti 17, 00760 HELSINKI
Y-tunnus: 2729627-8
Sähköpostiosoite: info@helsinkioutlet.fi

Mitä tietojasi käsittelemme ja miksi

Saamme henkilötietoja jokaisen ostoksesi yhteydessä. Tallennamme henkilötietojasi myös jos rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi ja luot asiakastilin, viestinnässä kanssamme sosiaalisen median kautta sekä asiakaspalveluja hyödyntäessäsi; kyselyissä asiakaspalveluumme, reklamaatioissa, vaihto- ja palautustilanteissa.
Keräämiemme henkilötietojen käyttötarkoitukset:

-Palveluiden ja liiketoiminnan kehittäminen ja seuranta
-Asiakasviestintä ja markkinointi
-Kilpailujen ja arvontojen järjestäminen
-Asiakaskyselyjen luominen
-Raportointi
-Kirjanpito

Henkilötiedot, joita mahdollisesti käytämme, ovat tällöin nimi, sukupuoli, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaus- ja maksutiedot, käyttäjä- ja asiakastunnisteet, asiakaspalautteeseen liittyvät tiedot.

Tiedot joita keräämme kanta-asiakkailtamme

Kanta-asiakkuuteen liittyviä tietoja käsittelette sopimuksen täytäntöönpanon perusteella. Tietoja joita tällöin keräämme ja käytämme: rekisteröitymistiedot eli nimi, sukupuoli, ikä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä rekisteröitymisen aika ja paikka, tiedot ostoksista ja asiointikieli. Voit tutustua kanta-asiakasohjelman ehtoihin täältä.

Uutiskirje on räätälöity yksilöllisesti niin sanotun personoinnin avulla. Sitä varten keräämme myös tietoja ostoskäyttäytymisestäsi myymälöissämme. Tähän kuuluvat tiedot ostoksesi ajankohdasta sekä ostamiesi tuotteiden kokonaisarvosta.
Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman kiinnostavia tuotteita ja palveluja. Siksi analysoimme mahdollisesti sinun kiinnostuksenkohteitasi, toiveitasi ja tarpeitasi. Uutiskirjeiden lähettämistä varten toteutamme personointia niin kutsutun segmentoinnin avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että hyödynnämme mahdollisesti tietoa ostotottumuksistasi tiettyihin brändeihin ja saatamme suositella niitä uutiskirjeessämme.
Seuraamme myös uutiskirjeemme avauksia ja klikkauksia prosentuaalisesti. Näin parantaa viestintäämme pyrkimyksellä lähettää sinulle vain itseäsi kiinnostavaa sisältöä uutiskirjeitse. Oikeusperuste markkinointiviestien kuten esim. uutiskirjeidemme lähettämiseen sinulle sähköpostitse, tekstiviestillä tai postitse sekä sen myötä henkilötietojesi käsittelylle, on sinulta pyydettävä suostumus, jonka annat vapaaehtoisesti rastittamalla kohdan linkin kautta sivustollamme. Voit perua suostumuksesi koska tahansa joko sähköpostissa saamasi linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Palaute- ja asiakaskyselyihin liittyvät tiedot

Saatamme lähettää sinulle pyynnön antaa palautetta ostokokemuksestasi. Suostumus palautekyselyyn on yhdistetty antamaasi suostumukseen uutiskirjeen lähettämiseksi. Palautteen antaminen on vapaaehtoista ja tietoja käsitellään anonyymisti. Tiedot, joita tällöin käsittelemme, ovat:

 Asiakkaiden mielipiteiden ja näkemysten kerääminen kehittämistarkoituksiin
 Seuraamme myös palautekyselyjen avaus- ja klikkifrekvenssejä.

Tietosi luovuttaminen muille osapuolille

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voimme siirtää henkilötietojasi Helsinki Outletiin kuuluville yhtiöille tai ulkopuolisille toimijoille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme, esimerkiksi maksupalvelujen tarjoajille, tilauksiamme toimittaville toimijoille sekä toimijoille, jotka toteuttavat markkinatutkimuksia tai markkinointikampanjoita hyväksemme. Emme myy tai luovuta henkilötietoja muiden toimijoiden markkinointitarkoitukseen. Tietosi suojataan riittävällä tavalla, jos niitä siirretään muihin maihin. Voimme lisäksi ostaa kolmansilta osapuolilta tietoja, jotka täydentävät keräämiämme tietoja.

Tietojen tallennuksen kesto

Tiedot, jotka tallennamme suostumuksellasi, poistetaan heti, kun peruutat antamasi suostumuksen. Esimerkiksi uutiskirjeen tilaustieto, jonka poistamme välittömästi, kun ilmoitat uutiskirjeen tilauksen peruutuksesta. Tietoja, joita käsittelemme oikeutetun edun mukaisesti, säästämme siihen saakka, jolloin etumme liittyen tallennukseen lakkaa. Asiakaspalautteita säilytämme kunnes kukin palautetapaus on puoleltamme käsitelty loppuun, kuitenkin korkeintaan 24 kuukautta. Kanta-asiakkaiden tiedot säilytetään lähtökohtaisesti niin kauan kuin kanta-asiakkuus on voimassa. Kanta-asiakassuhteen päätyttyä poistamme tiedot välittömästi. Kertaluontoisten kilpailujen ja arvontojen osallistujalistat poistetaan arvonnan suorittamisen/palkinnon luovuttamisen jälkeen. Kirjanpitotarkoitusta varten käsiteltävät eli asiakaspalvelutilanteista saadut tiedot säilytämme voimassa olevan kirjanpitolainsäädännön mukaisesti. Muista päivittää yhteystietosi, jos niissä tapahtuu olennaisia muutoksia.

Tietosuojaoikeudet

Jos haluat tietää, mitä tietoja tallennamme sinusta, tai jos meidän pitäisi korjata joitakin tietoja tai poistaa niitä, voit ottaa meihin yhteyttä, niin tarkistamme asiasi välittömästi.

Sinulla on oikeus kirjallisesti vaatia tieto siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta rekisteröineet sekä oikeus vaatia virheellisten tietojen poistamista tai korjausta. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai rajoittamaan meillä sinusta olevia henkilötietoja ja antamaan sinulle kopion näistä henkilötiedoista (ts. oikeus siirrettävyyteen). Lisäksi sinulla on GDPR:n nojalla oikeus vastustaa käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle eli Suomessa Tietosuojavaltuutetun toimistoon GDPR:n mukaisesti. Suosittelemme jättämään valituksen aina ensisijaisesti meidän kauttamme, jotta voimme ratkaista asiasi mahdollisimman vaivattomasti.

Mikäli haluat käyttää edellä kuvattuja oikeuksiasi, olethan meihin yhteydessä: info@helsinkioutlet.fi.